Kibbelingen maken. |
![]() |
Andere verslagen | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Geschreven door Marcel Mos | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hoe maakt Marcel nou ze kibbelingen.
Allereerst wil ik toch een paar dingen zeggen.
Dan duw je met het stevige mes de dikke graat door achter de kop.
Dan snij je over de rug in naast de boven vin. Je komt dan als je langs de graat snijd vanzelf bij de graatsplitsing. Dan steek je op de helft van de vis je mes helemaal door de vis heen. Dan is de halve filet mooi strak van de graat gesneden. Met het puntje van je mes snij je nu de filet van de graat boog af. En de eerste filet is een feit. Je legt de vis op de graat en steekt je mes halver wegen weer Dan ziet het er zo uit. En dan langs de boven vin weer insnijden naar de graat toe. Ook nu weer met het puntje van je mes van de graat splitsing afsnijden. En dan zijn de 2 filet's van de graat af. Nu snijden we bij de staart in tot op de vel van de vis. De filet is nu van de vel af. Om dat ik geen graatjes in me kibbeling wil snij ik langs Zo snij je alle graatjes die nog in de filet zitten eruit. Dan snij ik de halve filet in stukjes op maat van je kibbelingen. En dan heb je mooie stukjes vis om kibbelingen te maken. Nou eet smakelijk iedereen.
Alleen geregistreerde gebruikers mogen commentaar plaatsen!
3.25 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."
|